ZAVRŠETAK radova na putu Stara Pazova-Stari Banovci do kraja godine

U toku radovi na putu Stara Pazova-Stari Banovci od nadvožnjaka ka Starim Banovcima, što je jedna od većih investicija kada se govori o ulaganju u putnu infrastrukturu u opštini Stara Pazova ove godine.

Nakon nekoliko decenija se izvodi njegova temeljna rekonstrukcija, praktično se pravi potpuno novi put.

Uređenje pomenute deonice započelo je pretprošle godine uređenjem puta od centra Stare Pazove do izlaza , nastavljeno ove godine izgradnjom druge trake kroz industrijsku zonu , a krajem godine očekuje se da će putni pravac od Stare Pazove do Starih Banovaca dugačak više od 10 kilometara biti u potpunosti rekonstruisan i dograđen.

Radove su obišli predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i pomoćnik predsednika opštine Maja Grbić i tom prilikom je istaknuto da će novi put biti širi za 60 cm od starog i da će posedovati sav prateći putni mobilijar.

Opština uskoro počinje na isti način da rekonstruiše i putni pravac Кrnješevci –Stara Pazova preko Vojke i Vojka-Stari Banovci preko Nove Pazove.Takođe, radiće se i put Nova Pazova- Busije.

Zbog radova je saobraćaj na ovoj deonici usporen, pa nadležni preporučuju da se koristi pravac od kružnog toka kod Pazovačkih bazena pa do Starih Banovaca.

Izvor: Opština Stara Pazova

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram