ZA JOŠ ČISTIJU OPŠTINU: Umesto metli-nova čistilica Komunalca na ulicama grada

Kako su istakli nadležni u JKP “Komunalac” u Inđiji ovih dana je nabavljeno novo vozilo za čišćenje lišća i sitnog otpada na ulicama.

Prema rečima direktora Komunalca Dušana Lemaića reč je o mini čistilici koja se već nalazi na ulicama Inđije i znatno će olakšati posao radnicima Komunalca.

-Radnici su morali do sada da ručno čiste ulice, pogotovo šetalište, sada će im biti mnogo lakše navodi direktor.

U susret zimskoj sezoni, ovo Komunalno preduzeće se uveliko priprema za rad Zimske službe.

Foto: Dušan Lemaić, direktor JKP Komunalac

-Ne možemo reći da smo potpuno zadovoljni, ali je situacija drastično bolja nego pre tri godine. Svake godine obnavljamo mehanizaciju i nabavljamo nove kamione. Sada već dolazimo u problem gde da držimo mehanizaciju, te se nadamo da ćemo u skorijoj budućnosti dobiti nove prostorije i preseliti se na drugu lokaciju kaže Lemaić.

-Očekujemo da ćemo ove zime kupiti još jedan kamion za potrebe Zimske službe, onda ćemo moći da obavljamo posao mnogo lakše.

Objavljuje Pazova Inđija VestiPonedjeljak, 7. listopada 2019.

Ovih dana radnici Komunalca bili su angažovani na sadnji zimskih sadnica, a reč je o redovnom sezonskom poslu.Sadnice će krasiti Inđiju do marta, nakon čega sledi prolećna sadnja.

Na kraju razgovora direktor Komunalca poručuje da je predat projekat u Pokrajinu i da će dobiti oko 3.000 novih sadnica drveća.

Objavljuje Pazova Inđija VestiPonedjeljak, 7. listopada 2019.

-Ukoliko nam odobre ovaj projekat imaćemo ozbiljnu sadnju i ozelenjavanje opštine,  ukoliko ne imamo naših 500 sadnica. Moram da istaknem da smo u prethodne dve godine posadili 600 novih sadnica, te sa ovih novih 500 imaćemo potpuno drugačiju sliku Inđije kada je reč o pošumljavanju. Ipak, nadamo se da ćemo imati oko 3.500 sadnica kaže direktor Komunalca na kraju razgovora.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram