U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Maradiku završeni su radovi na renoviranju sanitarnih čvorova i svlačionica za fiskulturnu salu a trenutno se postavlja izolacija na spoljnim zidovima svlačionica i menjanje krovne konstrukcije na kotlarnici.

Renoviranje sanitarnih čvorova i svlačionice se vrši nakon 52 godine čekanja. Sredstva u iznosu 2,28 miliona dinara obezbeđena su putem konkursa kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice.

naslovJedneVesti

Sredstva za ostale aktuelne radove obezbeđena su iz opštinskog budžeta. Inače, ukupan ovogodišnji budžet za Osnovnu školu „Branko Radičević“ iznosi 13,8 miliona dinara.

DONACIJA SPORTSКE OPREME: Ministar Udovičić posetio školu u Novom Slankamenu

Tokom godine u školi u Maradiku su okrečene tri učionice, glavni ulaz je prilagođen osobama sa invaliditetom i postavljeni su novi gelenderi i pločice, zamenjena je stolarija na vratima na glavnom ulazu i u nekoliko učionica, promenjeni su oluci, nabavljen je nameštaj za dve učionice i kabinet nastavnika fiskulture kao i veliki broj nedostajućih nastavnih sredstava kao što je računarska oprema, interaktivne table, projektori i slično.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: