Vraćeno više od 250 miliona dinara duga Doma zdravlja u Inđiji

Zatečeni dug Doma zdravlja “Dr Milorad Mika Pavlović” 2016. godine je iznosio preko 300 miliona dinara, od čega za farmaceutske kuće dugovanje je bilo 280 miliona dinara ističe predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. 

-Sada je dug dospelih obaveza 87 miliona dinara, od čega jedan veći deo čini kamata. Mi ćemo pokušati da napravimo reprogram, jer smo stekli poverenje farmaceutskih kuća.

UREĐENJE AMBULANTE U NOVOM SLANKAMENU

-Sve što je prethodne dve godine bilo dogovoreno, kada je reč o vraćanju duga mi smo ispunili ističe predsednik opštine i podseća da su isplaćeni putni troškovi zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi u iznosu od 43 miliona dinara.

Novo vozilo za Hitnu službu Doma zdravlja u Inđiji

-Vodimo odgovornu politiku i upravo iz razloga što smo vraćali dugove nismo mogli da realizujemo određene projekte i da gradimo. Sada je situacija daleko bolja, naša je obaveza i posao da pronađemo rešenje za sve probleme.

Kako je više puta istakao predsednik i uslovi za pacijente u Domu zdravlja u Inđiji, ali i u svim naseljenim mestima će biti mnogo bolji.

NAJAVLJENO: Renoviranje seoske ambulante u Sasama

Očekuju se nove investicije i poboljašnje zdravstvenih usluga u Novim Karlovcima, Novom Slankamenu i Beški, a u planu je nabavka nove opreme i vozila u inđijskom Domu zdravlja.

Objavljuje Pazova Inđija VestiSubota, 2. veljače 2019.

View this post on Instagram

Inđija 3.decembar 2018. #indjija #srem #vojvodina #srbija #infocyberofficial #pazovaindjijavesti #view

A post shared by PAZOVA INĐIJA VESTI (@pazova_indjija_vesti) on

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram