Gradski bazen u Inđiji otvorio je vrata za sve posetioce 7. juna, i od otvaranja ogromna je posećenost, pre svega zbog tropskih temperatura ali i zbog olimpijskih dimenzija bazena i odlične higijene. Kako navodi direktor Ustanove Sportski centar Ilija Trbović, gotovo više 10.000 ljudi je od otvaranja (20 dana) posetilo bazen.

-Imamo i ove godine veliko interesovanje za besplatnu školu plivanja. Prva grupa kreće od 1. jula, druga grupa od 15. jula a treća od prvog avgusta. Prošle godine smo imali više od 170 dece izrasta od 5 do 12 godina koja su prošla obuku navodi Trbović i kaže da je ove godine broj prijavljene dece i veći. Najoptimalnija grupa je od 50 dece kako bi svi mogli da savladaju veštine i da nauče da plivaju. Potrudićemo se da sva prijavljena deca dobiju mogućnost da prođu školu plivanja.

Foto: Ilija Trbović, direktor Ustanove Sportski centar

Kada je reč o radu bazena i posećenosti prošli vikend je oborio sve rekorde kada je gradski bazen samo u subotu posetilo 2.500 ljudi.

-Ja sam izuzetno zadovoljan kako naš bazen funkioniše, s obzirom kakve probleme imaju drugi bazeni, naš bazen odlično funkcioniše kaže direktor i ističe da je najvažnije održati higijenu na visokom nivou, u čemu inđijski bazen iz godine u godinu uspeva.

Govoreći o problemu sa izdavanjem kartica za bazen, Trbović navodi da su imali problem sa menjanjem softvera, što je zahtevalo izradu novih kartica.

Bazen Indjija

-Firma koja se bavi ovim poslom radi u celoj Srbiji, te smo imali mala kašnjenja sa karticama. Do sada smo uradili 700 novih kartica, a još 300 smo naručili i očekujemo da stignu u ponedeljak. Nama je u prethodnim sezonama bilo dovoljno 700 kartica, ali je sada još veće interesovanje, stoga smo morali da poručimo još. Ne znamo da li je cena u pitanju ili velike vrućine, ali mogu da kažem da je velika potražnja za karticama za abzen završava direktor.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: