USKORO predlog kapitalnih investicija u Inđiji za 2020. godinu

Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Inđija kao najvažnija tačka bila je usvajanje rebalansa budžeta kojom se usklađuju aktivnosti, odnosno investicije lokalne samouprave do kraja tekuće godine.

Investicije koje zbog nezavršene projektne dokumentacije ili vremenskih rokova nije moguće realizovati, sklonjene su sa ovogodišnjeg plana i biće prebačene za narednu godinu.

Uveliko se priprema budžet za narednu budžetsku godinu a za nekoliko dana biće objavljeni predlozi kapitalnih investicija koji nas očekuju tokom 2020. godine.

Takođe, pre usvajanja budžeta mesne zajednice su u obavezi da predlože infrastrukturne radove koji su važni za unapređivanje i osavremenjivanje rada i života u seoskim sredinama, kako bi zajedničkim snagama doprineli napretku, odnosno izjednačavanju uslova života u gradskoj i seoskim sredinama.

Inače, i ova sednica Skupštine je protekla bez prisustva opozicionih odbornika koji već neko vreme bojkotuju rad lokalnog parlamenta. Stoga, nameće se pitanje da li im je uopšte stalo do zastupanja interesa građana koji su im dali poverenje na prethodnim izborima, i ako su se već odlučili na bojkot, zbog čega nisu tražili da im se obustave primanja kao odbornika obzirom da ništa ne rade u interesu svojih glasača.

Izvor: Opština Inđija/www.indjija.net

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram