Nova aktuelna kapitalna investicija koju, kao u cilju nastavka uređenja i rekonstrukcije lokalnih puteva sprovodi rukovodstvo staropazovačke Opštine, je i rekonstrukcija važnog putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci. Važno je naglasiti da Opština Stara Pazova, ovu vezu sa međunarodnim autoputem E70, samostalno finansira unapred planiranim sredstvima iz budžeta, što je jedan od retkih slučajeva među opštinama u Republici Srbiji. Na opšte zadovoljstvo meštana, nakon radova u Staroj Pazovi i Vojki, putarske mašine se se preselile u Krnješevce.

Radovi na putnom pravcu započeti su od centra Krnješevaca ka izlazu na autoput Beograd – Zagreb, putari su već zatvorili ovu deonicu, te se učesnici u saobraćaju usmeravaju na alternativne pravce.

 

Preusmeravanje putničkog saobraćaja

Ukoliko iz pravca Vojke krećete ka autoputu, na centru Krnješevaca ćete biti usmereni ulicom ka Ugrinovcima i dalje preko industrijske zone do autoputa, vozači koji se isključe sa autoputa, od sada (dok traju radovi) će koristiti pravac prema postrojenju kompanije Milšped, pa kroz industrijsku zonu i Ugrinovačku ulicu do centra Krnješevaca i dalje ka Vojki. U pitanju je veoma značajan projekat za obnavljanje lokalne putne infrastrukture, u sklopu njega već je kompletno rekonstruisan pravac od autoputa u Centralnoj radnoj zoni do kružne raskrsnice kod bazena kao i pravac od restorana „Putnik“ u Staroj Pazovi do Vojke.

Kako je prvi čovek staropazovačke opštine, Đorđe Radinović više puta istakao, rekonstrukcija putne infrastrukture lokalnih puteva je prioritet u ovoj godini, ima veliki značaj za poboljšanje i povećanje bezbednosti drumskog saobraćaja, svih učesnika u saobraćaju, ali i privredni značaj, jer povezuje industrijske zone, centre naselja i dva međunarodna autoputa.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: