Opština Inđija svake godine šalje zahteve JP “Putevi Srbiji” za rekonstrukciju i rehabilitaciju puteva koji su u nadležnosti države. Tako je u prethodnih godinu i po dana rekonstruisano gotovo 30 kilomtera lokalnih puteva.

Među tim saobraćajnicama izdvaja se put Novi Karlovci-Novi Slankamen, zatim potpuno novi put Novi Karlovci Krčedin. put Novi Slankamen-Surduk.

-To su saobraćajnice koje smo uradili uz pomoć države, dok smo put od Slankamena do vinarije Šapat radili sami, upravo zbog razvoja turizma koji u ovom selu Slankamena ima izuzetan potencijal kaže Vladimir Gak predsednik opštine i dodaje:

-Ostaje nam deonica puta od Inđije ka Staroj Pazovi, zatim deonica kroz naselje Ljukovo od table do table. To nije dugačka deonica, možda 2,5 km. Takođe potrebno je da se urade sve četiri trake od izlaska iz Inđije do Autleta. Imamo veliku frekvenciju saobraćaja na ovoj denonici, pogotovo teškog teretnog saobraćaja, a svi znamo da je ovaj put napravljen pre više od deset godina, te je došlo do habanja i oštećenja ističe Gak.

-Uveren sam da ćemo više od 80 posto zacrtanih projekata završiti sledeće godine i u saradnji sa “Putevima Srbije” sprovesti radove naglašava Gak.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: