Ukupno 1872 zahteva podneli su građani opštine Inđija za dodelu energetskih vaučera u iznosu od 10.000 dinara za najugroženija domaćinstva.

Osnovni uslov je da ukupna primanja ne prelaze 50 hiljada dinara.  Vaučer je namenjen za predstojeću zimsku sezonu kako bi građani lakše prebrodili hladne mesece.

-Reč je ili o penzionerima ili o korisnicima materijalne pomoći. To smo negde i znali, jer ako su dvoje u porodici zaposleni primanja prelaze 50.000 dinara kaže predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i dodaje da su očekivali da će brojka biti manja i dodaje da će rebalansom iznos predviđen za vaučere uvećati.

-Ukupno 18 miliona dinara ćemo opredeliti za ove namene. Želimo da pomognemo najugroženijim stanovnicima naše opštine, jer znamo da će ova zima biti teška svim onima kojima je pomoć potrebna ističe predsednik i poručuje na kraju da građani ne treba da brinu jer niko neće ostati bez vaučera.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: