Press "Enter" to skip to content

U SAMOM VRHU DRŽAVE: Stipendije u Inđiji 15.000 dinara, uvećane duplo u odnosu na 2016.

Opština Inđija će za školsku  2018/2019. godinu dodeliti 100 stipendija studentima koji postižu izuzetne rezultate tokom studija i imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija. Rok za prijavljivanje na konkurs počinje 28. marta 2019. godine, a završava se zaključno sa 12. aprilom 2019. godine.
-Kada smo 2016. godine preuzeli odgovornost za rukovođenje u opštini Inđija studentska stipendija je iznosila 7.500 dinara a danas ona iznosi duplo više kaže prvi čovek opštine Vladimir Gak i podseća da na konkretnim primerima se vidi kako lokalna vlast brine o studentima.
Foto: Sa prošlogodišnje dodele
-To nije jedino davanje iz budžeta koje je uvećano, od 2016. godine povećana je i naknada za prvorođeno dete, pa kasnije i za treće dete, a stipendije se povećavaju iz godine u godinu poručuje predsednik.
-Realno je da stipendije budu i veće od ovog iznosa, ali za sada možemo reći da imamo među tri ili četiri najveće stipendije u Srbiji kaže Gak.
Stipendija za školsku 2018/2019. godinu isplaćivaće se za 10 meseci u mesečnom iznosu koja je povećana u odnosu na prethodnu godinu, i sada iznosi 15.000 dinara.
Prijavu na konkurs i sve dodatne informacije mogu se dobiti u Opštinskoj upravi opštine Inđija-Odeljenju za društvene delatnosti (šalter br. 8), ulica Cara Dušana br. 1 u Inđiji.
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram