Za nepune dve godine za rekonstrukciju i izgradnju novih državnih i lokalnih puteva koji spajaju naseljena mesta opštine Inđija uloženo je 8.5 miliona evra. Sva sredstva su obezbeđena iz republičkog budžeta.

Putni pravci koji su urađeni su sledeći:
1. Novi Karlovci-Krčedin dužine 5.5km,
2. Novi Karlovci-Novi Slankamen dužine 7.6km,
3. Novi Slankamen-Surduk dužine 5km,
4. Novi Slankamen-vinarija Šapat dužine 4km,
5. Ulica Fruškogorska u Novom Slankamenu dužine 1.2km.

U stanje putne infrastrukture uverili su se narodni poslanik Marijan Rističević i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji su izrazili zadovoljstvo urađenim. U razgovoru sa meštanima Novog Slankamena konstatovali su da nikad u istoriji ovog dela opštine Inđija nije uloženo u uređenju putne infrastrukture i da Novi Slankamen i Novi Karlovci danas izgledaju potpuno drugačije.

Rističević i Gak su istakli da navedeni radovi nisu vršeni za potrebe izborne kampanje već između dva izborna ciklusa, što predstavlja osnovnu razliku između ljudi koji su nekad vodili opštinu i današnjeg rukovodstva.

Podsećamo da je u toku rekonstrukcija puta Banstol-Čortanovci. Uskoro se očekuje početak radova na rekonstrukciji državnog puta kroz naselje Ljukovo čime će se putna infrastruktura koja spada u nadležnost Puteva Srbije a prolaze kroz teritoriji opštine Inđija u potpunosti obnoviti.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: