U maju završetak radova na obnovi puta od Banstola do hotela “Norcev”

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na deonici Grebenskog puta na Fruškoj gori, od raskrsnice koja vodi ka Čortanovcima sa državnim putem IIA-100 do hotela „Norcev“, za šta je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, izdvojila više od 304 miliona dinara.

Foto: Vlada Vojvodine

-Ova deonica Grebenskog puta bila je u veoma lošem stanju. Nakon sanacije biće omogućena bolja povezanost Inđije, Iriga i Sremskih Karlovaca i povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju“, ocenio je predsednik Mirović.

-U maju očekujemo, dodao je on, završetak radova na ovoj deonici. Radićemo zajedno sa opštinama korak po korak, kako bismo Grebenski put, u dužini od 54 kilometara u potpunosti rekonstruisali, na korist svih meštana, turista i izletnika, izjavio je predsednik Mirović.

Foto: Vlada Vojvodine

-Obnova Grebenskog puta ima ogroman značaj za razvoj turizma na Fruškoj gori. Sanacijom i rekonstrukcijom ovog puta biće rešen najveći deo fruškogorske saobraćajne infrastrukture, kazao je predsednik Mirović.

Foto: Vlada Vojvodine

Događaju su prisustvovali i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović, predstavnici Opštine Sremski Karlovci i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Izvor i fotografije: Vlada Vojvodine -www.vojvodina.gov.rs

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “U maju završetak radova na obnovi puta od Banstola do hotela “Norcev”

  1. Ovo je napokon doslo na red,a mi cekamo da se Opstina Irig i Indjija konacno angazuju na realizaciju rekonstrukcije i obnove puta R 130 Irig,Krusedol. Maradik koji je u katastrofalnom stanju i koji je unisten od prolazaka ogromnih kamiona koji prevoze materijal za prugu Čortanovci i Beška,kao i veoma povećanog broja motornih vozila svih vrsta.Takodje počinje sezona ekskurzija gde dnevno dodje oko stotinu autobusa sa decom u Manastir Krušedol i Grgeteg.Zaista smo svi ugrozeni u saobraćaju na ovoj deonici.Bićemo zahvalni ako ovu deonicu neko obiđe i vidi u kakvom je stanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram