Na hitno sazvanoj sednici Štaba za vanredne situacije u opštini Inđija, predsednik opštine ali i komadant Štaba za vanredne situacije Vladimir Gak je poručio da u Inđiji za sada nema slučajeva korona virusa, ali i pozvao građane da budu maksimalno odgovorni i prema sebi i prema drugima.

-Molimo sve one koji su došli iz zemalja u kojima imamo žarište da se jave na dežurne brojeve telefona.

-Pokušaćemo da obezbedimo što veći broj maski i dezinfekcionih sredstava u ustanovama. Ne možemo učiniti da stane  život ali moramo biti maksimalno odgovorni.

https://www.facebook.com/pazovaindjijavesti/photos/a.206703163240774/625557411355345/?type=3&theater

U opštini Inđija će biti aktivna dva broja telefona na koja se svi građani mogu javiti rekao je Gak i istakao da svi mladi koji žele da volontiraju mogu se prijaviti na telefon 560-304 (kabinet predsednika), kako bi se pružila neophodna pomoć starima i organizovale volonterske akcije.

Kako je rekao predsednik rad ugostiteljskih objekata će biti ograničen od 8 do 20 časova.

Na kraju izjave za medije Gak je rekao da će uskoro biti organizovan sastanak sa inđijskim privrednicima kako bi se utvrdilo na koji način će biti organizovana proizvodnja u kompanijama koje posluju u Inđiji.

-Imamo nekoliko firmi koje imaju više od 500 zaposlenih, to je ozbiljan broj, moramo da ustanovimo koje će to mere biti ustanovljene rekao je Gak.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: