Više od 250 učenika i njihovim mentora nagrađeno je novčanom nagradom i pohvalnicom na svečanosti koja je juče organizovana u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi.

Nagrade je učenicima uručio prvi čovek opštine Opština Stara Pazova Đorđe Radinović poželevši đacima puno uspeha u daljem školovanju i istakavši da su mladi budućnost opštine.

Ova praksa već godinama postoji kao vid podrške i podsticaja za izuzetne učenike i njihove mentore.

Ove godine u devet osnovnih škola, Gimnaziji, Ekonomsko-trgovinskoj, Tehničkoj i školi za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“, staropazovačka Opština ima 76 učenika – nosioca “Vukove” diplime. Među njima nalazi se i 15 učenika generacije a sve ukupno nagrađeno je više od 250 đaka.

Pohvalnice i vredne novčane nagrade đacima je uručio predsednik opštine Đorđe Radinović, koji ovom prilikom nije mogao da sakrije ponos.

“Opština Stara Pazova ponosna je na ovoliki broj uspešnih učenika i mladih ljudi, koji su budućnost naše Opštine. Naravno, mi želimo da svake godine bude što veći broj mladih i obrazovanih ljudi u staropazovačkoj Opštini, koji će ostati ovde, da žive i da rade”, rekao je Radinović.

Svaki od uspeha sa mnogobrojnih takmičenja, pored marljivosti i truda učenika, svakako upotpunjava rad i posvećenost njihovih mentora, a ove godine za svoje zalaganje pohvalnicu i vrednu novčanu nagradu dobilo je njih 87.

Tradicija nagradjivanja najboljih đaka i nastavnika pred početak nove školske godine predstavlja primer dobre prakse i važan podsticaj za sve učenike i nastavnike u opštini Stara Pazova. Nagrađeni đaci i nastavnici postali su uzor i inspiracija za sve ostale, dok je Opština pokazala svoju podršku i brigu o obrazovanju mladih ljudi.

Tekst je napisan u sklopu projekta “Godina velikih investicija u Pazovi” koji je sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: