Novo radno okruženje i stabilno poslovanje mogu biti odlična motivacija. NIS je poznat po tome što ulaže u znanje i razvoj svojih zaposlenih, podržava ih da napreduju, a pored toga što je jedan od najvećih, NIS je i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, prema istraživanju specijalizovanog portala za traženje posla –  Infostud.


 

Ukoliko želiš stabilan i dinamičan posao, prijavi se i pojačaj tim koji broji više od 11 hiljada talentovanih i vrednih ljudi. NIS te poziva da se prijaviš na radne pozicije koje su otvorene na benzinskim stanicama u Staroj Pazovi, Inđiji i Krnješevcima, a više informacija o otvorenim pozicijama dostupno je na linku: https://www.nisgazprom.rs/sr/benzinske-stanice/zaposlenje/

Kako do posla u svega dva koraka?

Jedna od opcija je putem prijave na portalu https://posao.nis.rs/form/posaonabs

popunjavanjem jednostavnog upitnika za posao. Možeš da se prijaviš i  besplatnim pozivom na broj Call centra NIS-a 08 0000 888, a imaš mogućnost da svoju biografiju ostaviš i na najbližoj NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici.

https://www.instagram.com/p/CW-yiigtbhc/

Po prijavi biografija sledi intervju sa regruterom i potencijalnim rukovodiocem koji se vrši uživo, odnosno na samoj benzinskoj stanici, putem telefona ili aplikacije Skype. Cilj intervjua je da se upoznate, odnosno da se kandidatu predstave uslovi rada, ali i da  kandidat iznese svoja očekivanja od novog radnog mesta.

Ukoliko želiš karijeru da nastaviš u prijateljskom i prijatnom radnom okruženju –  pošalji prijavu i  postani deo velike NIS-ove porodice!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: