Torbice i neseseri žena iz inđijskog “Gorocveta”se prodaju u svetskim metropolama

Da se dobar glas ali još bolji “rad” daleko čuju pokazuje primer Udruženja žena “Etnodom Gorocvet” iz Inđije koje u svom asortimanu ručnih radova imaju i nesesere i torbice izrađene od prirodnih materijala.

Foto: Facebook UG EtnoDom Gorocvet

Naime ove torbice prodaju se širom svetskih metropola poput Londona, Ciriha, Los Anđelesa, Ibice, Atine, Mikonosa, Parosa, Rovinja i Beograda navodi Jovanka Šovljanski, predsednica inđijskog Udruženja žena.

-Do toga je došlo zahvaljujući saradnji sa Tarom Dinić. Srpska umetnica s londonskom adresom Tara Dinić,studirala je finansije i marketing u Londonu , ali se paralelno bavila slikarstvom koje je brzo iz hobija preraslo u posao.

-Ove godine će imati izložbu u londonskoj galeriji Mayfair, a već je izlagala na Oxford International Art Fairu i u galerijama Sister i Artefact u Londonu.

-Кroz slikarstvo je počela ceniti ručni rad i shvatila da bi bilo sjajno pokrenuti vlastiti brend koji slavi ručni rad sa srpskim etno motivima. Spojila se s tako sa udruženjima žena za očuvanje rukotvorina iz Inđije i Pančeva i pokrenula brend torbica s vezom koji je nazvala Кustor & Pollux.

-Saradnja traje već treću sezonu i u pripremi su novi motivi, kao i nove rukotvorine koje će se prodavati pod ovim brendom koji osvaja svet navodi na kraju razgovora Jovanka Šovljanski.

VIŠE FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE OVDE:

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *