TOKOM RASPUSTA: Radovi u inđijskim ŠKOLAMA-bolji uslovi za đake

Tokom letnjeg raspusta izvodiće se radovi u svim školama na teritoriji opštine Inđija, od rekonstrukcija školskih sala, mokrih čvorova, krečenja sala i hodnika do nabavke opreme, alata i mobilijara za održavanje nastave poručio je prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

-Iz godine u godinu ulažemo sve više u osnovne i srednje škole na teritoriji naše opštine. Apsolutno smo podržali svaku odluku direktora koji su predložili određene radove koji su targetirani kao neophodni u školama. Nismo mi sami donosili odluke šta je kojoj školi potrebno već smo prepustili odluke onima koji najbolje znaju šta je potrebno za njihovu školu navodi Gak.

-Direktori su imali punu našu podršku i imaće je i ubuduće. Često zameram direktorima škole što ne predlažu u svojim planovima i programima i više stvari jer bi mogli da izdvojimo još sredstava. Ne mogu ja da znam svaki deo škole koji je neophodno popraviti, to je zadatak direktora da kaže i traži, a onda mi nalazimo načine kako to da finansiramo“.

-Moramo svi zajedno unapred razmišljati jer kad usvojimo planove i programe onda tek rebalansom možemo nešto izmeniti, a to je nekoliko puta godišnje ističe predsednik.

Ove godine investicija u obrazovne institucije na teritoriji opštine Inđija iznosiće oko 70 miliona dinara.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *