Logistički centar komapnije “Kemoimpex” zvanično je otvoren u severoistočnoj radnoj zoni u Inđiji u prisustvu prvog čoveka opštine Vladimira Gaka, njegovih saradnika i predstavnika kompanije Kemoimpex.

Reč je o investiciji u koju je uloženo 10 miliona evra, koja se prostire na 22.000 kvadrata i zapošljava oko 55 radnika, mahom inđinčana. Reč je o vodećoj kompaniji koja se bavi prodajom svih vrsta guma u automobilskoj industriji. Logistički centar je napravljen za nešto manje od godinu i po dana.

Kako je istakao predsednik Gak ovo je veoma važna investicija za opštinu Inđija jer će značajno doprineti punjenju budžeta. Radi se o 17 investiciji u opštini Inđija u poslednjih sedam godina.

-Zaista imamo čast da otvorimo moderan logistički centar koji izgleda svetski. Ovakve investicije su Inđiji potrebne, pogotovo što se radi o domaćoj kompaniji koja je izgrađena na 22.000 kvadrata, a to znači ozbiljan porez na imovinu i veliko punjenje budžeta, što će doprineti nekim novim ulaganjima u našoj opštini poručio je Gak i poručio da je veoma ponosan na ovu investiciju.

Kako je naglasio Milan Komazec generalni direktor komapnije “Kemoimpex”, sve ovo je nekada bio san kako menadžmenta kompanije tako i zaposlenih i svi oni danas taj san žive.

-Imali smo dobru viziju, predano i vredno radili na kapitalnoj investiciji, a sama ideja jako dugo postoji za otvaranje modernog logističkog centra. Otvorili smo nova radna mesta, zaposlili oko 55 radnika, veliki broj njih je iz Inđije. Ponosni smo na ovaj logistički centar, nastavićemo vredno da radimo poručio je Komazec i izrazio nadu ka daljem napretku kompanije.

On se takođe zahvalio lokalnoj samoupravi na čelu sa predsednikom opštine Vladimirom Gakom i istakao da su dobili svu logističku podršku i građevinsku dozvolu u rekordnom roku.

Podsetićemo, opština Inđija je u poslednjih sedam godina potpisala ugovore za 17 investicija, od kojih su neke već realizovane a neke su postupku realizacije. Uskoro se očekuje još jedna velika investicija, u kojoj će biti otvoreno nekoliko hiljada radnih mesta ksžu čelni ljudi u opštini. Kada se to realizuje opština Inđija će biti mesto u kojoj gotovo da neće biti nezaposlenih.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija-priča o uspehu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: