Press "Enter" to skip to content

SUTRA U PODNE: Svečano otvaranje gradskog bazena u Inđiji-ULAZ BESPLATAN

Svečano otvaranje gradskog bazena u Inđiji zakazano je za sutra 15. jun u podne, a najpoznatije kupalište u Sremu će obići predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i direktor Ustanove “Sportski centar” Ilija Trbović sa saradnicima. Ulaz na bazen će sutra biti besplatan za sve posetioce kažu u Inđiji.

Podsetićemo, u okviru druge faze rekonstrukcije bazena izgrađen je hidromasažni bazen dimenzija 6×6 metara i nalazi se sa leve strane tobogana, neposredno uz dečiji bazen. U okviru ovog bazena je postavljeno 17 hidromasažnih mlaznica za leđa i 17 hidromasažnih mlaznica na dnu bazena. Reč je o plitkom bazenu dubine 90 cm i on će se prelivati u veliki bazen stvarajući efekat vodopada objašnjava Trbović.

ONI SU PONOS INĐIJE: GIMNAZIJALCI

Govoreći o zemljanim radovima iza tobogana, direktor navodi da je izgrađen potporni zid dužine 40 metara i uređen prostor iza bazena.

-Svi ljubitelji prirodne hladovine moći će uživati na ovom mestu. Poznato je da ovde imamo veliki broj drveća koje je podiglo betonske ploče i stvorilo neravnine, tako da smo i ovaj deo bazena rekonstruisali.

Podsećanja radi, inđijski bazen je prošlog leta imao rekordnu posećenost sa zvaničnim brojem od 54.000 kupača.

U planu je i treća faza rekonstrukcije bazena, projekat je završen, a iduće godine će biti sprovedeni radovi.

RAMPA POPRAVLJENA: Na šetalište samo uz kartice

Podsetićemo, prošle godine su sprovedeni radovi na prvoj fazi rekonstrukcije bazena, odnosno postavljene su nove behaton ploče oko korita bazena, prelivne rešetke, obnovljena fasada i krov na upravnoj zgradi koji je prokišnjavao i ugrožavao rad filter stanice.

Uprava je takođe osavremenila sredstva za rad kupovinom usisivača za čišćenje dna bazenskog korita, a kao specijalno iznenađenje za najmlađe postavljena su dva tobogana.

Dnevna ulaznica za bazen iznosi 300 dinara, sezonska karta za đake, studente i penzionere 2.500 dinara, za odrasle 6.000 dinara a za decu do sedme godine cena iznosi 50. U periodu od 17 do 19 časova, karta košta 180 dinara. Bazen radi svakodnevno od 10 do 19 časova. Svi rekreativci i sportisti ali i oni sa povredama mogu doći na isplivavanje od 07 do 8:30 časova ili popodne od 19:30 do 20:30. Pored čiste vode i prirodne hladovine posetiocima je na raspolaganju  ugostiteljski objekat koji nudi hranu i napitke, a u neposrednoj blizini nalazi se teren za odbojku.

705 total views, 3 views today

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Mission News Theme by Compete Themes.
Close