U zgradi Pokrajinske vlade AP Vojvodine danas je održan sastanak Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam dr Nenada Ivaniševića i direktora Turističke organizacije opštine Inđija Milana Bogojevića.

Tema sastanka bilo je predstavljanje postignutih rezultata na polju razvoja turizma u opštini Inđija u poslednjih nekoliko meseci i planova za dalji razvoj, ali pre svega upoznavanje sa uspešno sprovedenim aktivnostima na realizaciji projekta „Srpska Кapadokija“, koji tokom ove nedelje postaje turistička atrakcija dostupna turistima.

Gospodin Ivanišević je u prethodne dve godine nekoliko puta posetio Inđiju, upoznat je sa radom i uspesima Turističke organizacije opštine Inđija, kojoj je Sekretarijat prošle godine dodelio oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ za turistički kompleks „Кeltsko selo“. Ovom prilikom Pokrajinski sekretar istakao je da se ovaj projekat može smatrati krunom uspeha ovog mandata Pokrajinskog sekretarijata za turizam kada su u pitanju razvojni projekti u ovoj oblasti, i da je ovo dokaz da se samo zajedničkim radom svih nivoa vlasti mogu postići ovako veliki rezultati.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: