Press "Enter" to skip to content

SREMCI na sajmu u Sloveniji: Inđinčani i Pazovčani predstavili TURISTIČKE potencijale

Jubilarni, 30. po redu, Međunarodni sajam turizma “Natour Alpe Adria” održan je u Ljubljani u periodu od 30. januara do 2. februara 2019. godine.

Turistička organizacija opštine Inđija i Turistička organizacija opštine Stara Pazova, zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine i organizacijama opština i gradova iz Vojvodine (Novi Bečej, Bačka Palanka, Žabalj, Pančevo, Sombor, Bečej, Sremska Mitrovica, Irig,  Pećinci, Sremski Karlovci, Novi Sad, Titel, Vršac) učestvovale su u predstavljanju celokupne turističke ponude AP Vojvodine.

Foto: Neizostavni tamburaši

U prijatnom ambijentu u prostorijama kongresnog centra parohijskog doma Srpske pravoslavne crkve u Ljubljani 29.01.2019.godine, u okviru “Vojvođanskih večeri”, u organizaciji Turističke ogranizacije Vojvodine, održana je promocija uz muziku tamburaškog orkestra i uz gastronomske delicije.

Foto: Detalj sa sajma

Okupljenim predstavnicima medija, turističkih agencija i specijalizovanih udruženja iz Slovenije, predstavljena je celokupna turistička ponuda naše pokrajine. 

Uz podelu propagandnog materijala gostima je prikazan promotivni film Turističke organizacije Vojvodine – ‘’Moja Vojvodina’’.

Ovaj skup bio je zamišljen kao svojevrstan uvod za sajamski nastup na ovogodišnjem jubilarnom 30. po redu sajmu Natour Alpe Adria, koji se održao od 30. januara – 2.februara 2019.  u Ljubljani na Gospodarskom razstavišču, a bio je i odlična prilika da se na prigodan i atraktivan način prikaže celokupna ponuda Vojvodine.

Nekadašnje ribarsko naselje-danas biser turizma 💎💎💎💐Stari Slankamen💐

Objavljuje Pazova Inđija VestiPonedjeljak, 4. veljače 2019.

Ponuda na sajmu bila je fokusirana na turiste koji preferiraju aktivni odmor, šetnje, planinarenje, bicikliste, ljubitelje adrenalinskih sportova i slično. Ovo je bila idealna prilika da se na ovakav način i sajamskim nastupom svi potencijalni gosti iz Ljubljane i cele Slovenije, dodatno informišu o svim turističkim atrakacijama u našoj opštini. 

Izvor i fotografije: Turistička organizacija opštine Stara Pazova i Turistička organizacija opštine Inđija

Objavljuje Pazova Inđija VestiSrijeda, 1. kolovoza 2018.

 

Please follow and like us:
error0
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
error

Podeli :)

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube