SJAJNA VEST: Lakše do Fruške gore-završen put Banstol-Norcev

Svi ljubitelji Fruške gore ubuduće će lakše moći da dođu do izletišta jer je završena deonice Grebenskog puta od Banstola do hotela Norcev. Reč je o deonici koja je obnovljena u dužini od 9,5 kilometara, a investicija je vredna 305 miliona dinara plus PDV.


Reč je o zajedničkom projektu Vlade Vojvodine i opština Irig, Sremski Karlovci i Inđija koja je ujedno bila nosilac ovog kapitalnog projekta. Radovi su završeni pre predviđenog roka.

-Rok za završetak radova je do 20. maja, međutim sve je završeno do prvomajskih praznika. Što se tiče radova na samoj saobraćajnici oni su okončani, sada je ostalo da se skloni materijal koji je ostao kaže Dragan Ibročić iz Odeljenja za privredu i investicije opštine Inđija.

Foto: Prilikom obilaska radova

Podsetićemo, radove su 22. marta obišli predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik opštine Irig Stevan Kazimirović, predstavnici opštine Sremski Karlovci i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Tom prilikom je istaknuto da obnova Grebenskog puta ima ogroman značaj za razvoj turizma na Fruškoj gori. Rekonstrukcijom puta biće rešen najveći deo fruškogorske saobraćajne infrastrukture.

Fotografije: Vlada Vojvodine

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram