Press "Enter" to skip to content

SJAJNA VEST: Beščani dobijaju MODERAN školski teren

Zajedničkim sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Opštine Inđija izvršiće se sanacija otvorenog školskog terena Osnovne škole „Braća Grulović“ u Beški i postavljanje nove savremene multifunkcionalne podloge. Svečano otvaranje novog školskog terena predviđeno je za prvi dan nove školske godine.

Opština Inđija konkurisala je sa projektom sanacije školskog terena u Beški i od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobila sredstva u iznosu od 2.65 miliona dinara, a procenjena vrednost svih radova iznosi oko 4 miliona dinara. Ostatak novca obezbeđen je u budžetu lokalne samouprave.

Sledeće nedelje planira se raspisivanje javne nabavke a odmah nakon izbora najboljeg ponuđača pristupiće se sanaciji terena i postavci podloge.

Novi teren, osim škole, biće na raspolaganju svim meštanima koji žele da se bave rekreativno sportom. Imajući u vidu da je rukomet u Beški u usponu, sigurno će doprinetu daljem razvoju ovog sporta ali i podstaći da se i druge sportske discipline razvijaju u savremenim uslovima.

Na 900 kvadrata školskog igrališta postaviće se savremena multifunkcionalna podloga koja se u pogledu sigurnosti, performansi, udobnosti i trajnosti izdvaja od dosadašnjih rešenja. Prednost se ogleda i u smanjivanju sportskih povreda, štiti noge i zglobove usled elastičnosti a otporna je na vodu, masnoće, benzin, ulja i sredstva za pranje.

Podsetićemo i inđijsko selo Maradik je nedavno dobilo savremenu multifunkcionalnu podlogu.

Izvor: Opština Inđija

 

 

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram