JKP “Vodovod i kanalizacija” i ovog proleća ima pune ruke posla, a njihovi radnici angažovani su na proširenju vodovodne mreže kao i novim priključcima u ulicama gde do sada nije bilo mreže.

Izgradnja vodovodne mreže u mnogim ulicama

-Završili smo ulicu Đorđa Vojnovića  i krenuli sa priključcima, kao i ulicu Milutina Milankovića (nekadašnju Cara Dušana kratku), nakon čega nastavljamo sa produžetkom ulice Zmaj Jovine i Branka Ćopića. Uporedo izvodimo radove sa preduzećem “Infrastruktura Železnice Srbije” sa kojom izmeštamo jedan cevovod kod bivše “Panonije” i radimo jedu deonicu ispod pruge kod kamenove ulice kaže Dragoljub Trifunović direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” u Inđiji.

-Veoma smo zadovoljni, jer uvek imamo posla, JKP “vodovod i kanalizacija” konstantno radi na proširenju vodovodne mreže, ne samo u Inđiji već  na celoj teritoriji naše opštine navodi Trifunović.

 

-Takođe moram da istaknem da ovih dana radimo 16 novih priključaka u Čortanovcima, gde su zahtevi podneti u prethodnom periodu.

“Vodovod” je takođe angažovan na izgradnji vodovodne mreže u Novom Slankamenu, na deonici od raskrsnice do spusta ka Slankamenačkim Vinogradima.

-Reč je o veoma ozbiljnoj investiciji, odnosno projektu koji će obuhvatati izgradnju vodovodne mreže dužine oko 6 kilometara, ali je reč o terenu odnosno naselju koje se nalazi na nadmorskoj visini od 99 metara. To znači da ćemo  morati da napravimo pumpnu stanicu  i sve prateće elemente kako bi voda stigla do te lokacije.

-Mi smo već ishodovali građevinsku dozvolu i radovi bi mogli da počnu u najskorije vreme. Reč je o lepom naselju gde se otvaraju nove vinarije, a to znači pored promocije turizma i ekonomski benefit za našu opštinu poručio je direktor Vodovoda.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: