Кao što cela Inđija zna, retko kada se oglašavam demantovanjem nebuloza pojedinih medija usmerenih protiv mene ili opštine, ali ovaj put moram jer su za političke obračune upotrebljena deca, što je nedopustivo.
Tačno je da sam primio karatiste Кarate kluba „Sensei“ nakon velikog uspeha osvajanja sedam zlatnih medalja na Svetskom kupu u Grčkoj. Čestitao sam im na ostvarenim rezultatima i najavio snažniju podršku za ovaj naš uspešan klub.
Svako ko iole nešto zna o organizovanju događaja u javnim institucijama, zna da predsednik opštine ne sprema poklone za goste, već to rade saradnici u Кabinetu predsednika opštine.
Veoma mi je žao ako je neko pogrešno protumačio poklone koje proizvodi udruženje žena „Banstolka“ iz Inđije, koje je uspešno i poznato u celoj Srbiji.
U samu konotaciju vesti koja je objavljena ne želim da ulazim, jer je više nego ogavna.
Na deklaraciji proizvoda, koji su označili kao sporan, piše da je namenjen za jačanje imuniteta, regenerisanju moždanih ćelija, sluzokože unutršnjih organa i poboljšanje apetita.
Veoma sam zahvalan svim roditeljima koji su mi pružili podršku nakon objavljivanja ovako ogavne vesti.
Ovakvi tekstovi su isključivi dokaz da oni koji ne podržavaju politiku SNS-a, ne biraju načine i sredstva da pokažu mržnju prema meni kao predsedniku opštine, koji zastupa i sprovodi politiku iste, a sve sa ciljem da skrenu pažnju sa odličnih rezultata koje je Opština Inđija postigla u poslednjih skoro osam godina.
Ja i saradnici nastavićemo predanim radom da još snažnije razvijamo opštinu Inđija i naši odlični rezultati biće satisfakcija za sve građane Inđije-najboljeg mesta za porodicu.
Vladimir Gak
Predsednik opštine Inđija
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: