Sa prvim lepim danima nastavlja se asfaltiranje

Sa početkom građevinske sezone, kako ističu nadležni iz JP „Inđija put“ asfaltirana je Grobljanska ulica u Ljukovu,  trotoar i parking mesta. U Novim Karlovcima je urađeno 15 parking mesta pored groblja, a uskoro će biti asfaltirane dve ulice u Starom Slankamenu.

Kada je reč o putu Novi Slanakmen-Surduk urađena je bankina na deonici dugoj 5 kilometara i izvršeno nasipanje puta a uskoro počinje krpljenje udarnih rupa na ovoj, ali i drugim saobraćajnicama u inđijskoj opštini.

foto:Put Slankamen-Surduk pre radova

-Intenzivni radovi na saniranju udarnih rupa trajaće u narednih mesec i po dana.  Ove godine nas čeka obiman posao jer imamo velika oštećenja kolovoza rekao je Zoran Milićević, direktor JP „Inđija put“ i poručio da ćim se poboljšaju vremenski uslovi počinju građevinski radovi na teritoriji cele opštine Inđija.

foto: Zoran Milićević, JP Inđija put

Projekat za rekonstrukciju prvog dela Golubinačke ulice u Inđiji je završen, a uskoro se očekuje javna nabavka i početak radova. Kako ističu nadležni očekuje se kompletna rekonstrukcija ove ulice koja će podrazumevati izgradnju pešačke staze i asfaltiranje kolovoza.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *