REKONSTRUKCIJA ULICA: Do jeseni novi asfalt za više od 10 ulica u inđijskoj opštini

Uporedo sa velikim projektom asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija, nadležni poručuju da će se realizovati i projekat redovnog održavanja saobraćajnica.

S tim u vezi je u opštinskom budžetu predviđeno ukupno 65 miliona dinara, što je duplo više u odnosu na prethodne dve godine.

Foto: Vladimir Gak

-Kao što smo prošle godine rekonstruisali nekoliko ulica poput Sremske, Starca Vujadina, Prvomajske i Vinogradarske tako ćemo i ove godine uradili između 10 i 12 ulica u našoj opštini.

-Mogu samo da kažem da ćemo u svakom selu uraditi bar jednu ulicu, a radi se o projektu redovnog održavanja ulica kaže prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak i poručuje da će u dogovoru sa čelnim ljudima u mesnim zajednicama doneti odluku koje će ulice biti rekonstruisane.

Za sada je poznato da će u Inđiji lepši i funkcionalni izgled dobiti dve ulice: Fruškogorska i Save Kovačevića koje se godinama nalaze u lošem stanju i vrlo su dugačke.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Godina istorijskih projekata u Inđiji“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

#indjija #gak #asfaltiranje

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *