REKONSTRUKCIJA TRGA U INĐIJI: Cisterna ispod zemlje u parkiću usporila projekat

Dugo najavljivana rekonstrukcija gradskog trga u Inđiji sve je bliža realizaciji, a kako je nedavno za naš portal Infocyber istakao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak projekat je kompletno završen, ali su naišli na poteškoće prilikom geo-mehaničkih ispitivanja.

-Bilo je neophodno uraditi geo-mehanička ispitivanja kako bi dobili zvaničnu dokumentaciju za građevinsku dozvolu i da krenemo sa javnom nabavkom i radovima.

-Dakle, projekat je završen, ali je neophodno uraditi specifično istraživanje s ozbirom da se radi o centru grada, a dodatni problem smo imali jer se ispod zemlje nalazi ogromna cisterna. Ona je nekada služila za mazut i na taj način se grejala zgradagde se nalazi Biblioteka, Gimnazija i Tehnička škola.

-Iz tog razloga su potrebni specijalni uslovi kako bismo je izmestili sa te lokacije i ispoštovali bezbedonosnu proceduru. Tek onda ćemo moći da pristupimo radovima poručuje Gak i naglašava da očekuje svaki dan da i ovaj problem bude rešen.

View this post on Instagram

Inđija 13.mart🌞🌞🌞 #indjija #infocyberofficial #srbija #serbia #welcometoserbia #sky #instaphotographers #instaphotoshoot #town #city #insta #instaphotos

A post shared by PAZOVA INĐIJA VESTI (@pazova_indjija_vesti) on

#indjija #gak

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “REKONSTRUKCIJA TRGA U INĐIJI: Cisterna ispod zemlje u parkiću usporila projekat

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram