Press "Enter" to skip to content

RAMPA POPRAVLJENA: Prolazak na šetalište samo uz kartice koje izdaje Opštinska uprava

Rampa na šetalištu u ulici Vojvode Stepe u Inđiji je popravljena i biće u funkciji u narednih nekoliko dana. Nakon poslednjeg slučaja, kada je nesavesni pojedinac uništio novu rampu, nadležni iz JP „Inđija put“ su izvršili popravku i u toku je izrada kartica, koje će moći da dobiju samo vlasnici kuća i ugostiteljskih objekata u pomenutoj ulici.

USKORO POČINJE: Asfaltiranje puta ka Dunavu u Čortanovcima

Kartice izdaje Opštinska uprava, a njihov broj će biti prepolovljen. S obzirom da je prethodnih godina veliki broj građana imao kartice za prolazak kroz ulicu, sada će njihov broj biti smanjen.

Kako objašnjavaju nadležni u Inđiji velika frekventnost saobraćaja je dovela do toga da stubići počnu učestalo da se kvare, jer se radi o mehanizmu koji je predviđen za 200 prolazaka a taj broj je bio daleko veći, s obzirom da je izdato 400 kartica za prolazak.

SPREMA SE LED EKRAN KOD POŠTE: Direktni prenosi Svtskog prvenstva u fudbalu

Interval spuštanja stubića iznosi 17 sekundi, dok interval spuštanja i podizanja rampe je i tri puta kraći, odnosno 5 sekundi.

-Mi smo preduzeli sve neophodne mere kako bismo rešili ovaj problem. Na šetalište će ubuduće moći da se uđe sa vozilom samo uz odgovarajuću karticu, odnosno imaće je samo oni koji žive u ovoj ulici ili imaju poslovni objekat. Kartice će se izdavati u Opštinskoj upravi, a ne u JP „Inđija put“ kao što je to ranije bio slučaj naglasio je predsednik opštine Vladimir Gak i poručio da je broj kartica sveden na minimum.

Please follow and like us:
error0
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
error

Podeli :)

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube