PRVI PROJEKAT U 2021: Rekonstrukcija Trga u centru Inđije

Kako je istakao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, prvi projekat koji će se raditi u novoj 2021. godini biće rekonstrukcija Trga u centru Inđije.


-Pronašli smo rešenje za izmeštanje cisterne koja se nalazi ispod zemlje u parku kod Gimnazije, a to je nešto što nam je pravilo problem prethodnih meseci.

-Iskreno se nadam i verujem da će to biti prvi veliki projekat na početku 2021. godine kaže predsednik Gak i navodi da će uređenjem Trga centar Inđije dobiti potpuno novi izgled.

Naime, projekat za rekonstrukciju parkića kod Gimnazije urađen je prošle godine i prema planu radovi su trebali da počnu ove godine, ali su radove odložile nepredviđene poteškoće nastale usled geo-mehaničkih ispitivanja.

Foto: Budući izgled trga u Inđiji

Kasko navode nadležni bilo je neophodno uraditi specifično istraživanje s ozbirom da se radi o centru grada.

Inđija će dobiti potpuno novi i lepši izgled centralnog gradskog jezgra, koji nije uređen nekoliko decenija kaže predsednik.

Foto: Izgled novog trga

-Centralni park će sadržati fontanu dimenzija 15×7 metara, nove klupe, javnu rasvetu i prateće sadržaje ističe on i navodi da će spomenik ostati na istom mestu.

Vrednost projekta koji se finansira iz budžeta opštine iznosi oko 60 miliona dinara.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-Opština napretka i prosperiteta“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *