Press "Enter" to skip to content

Produžen konkurs za najbolji LOGO Kulturnog centra Inđija

Konkurs za najbolji dizajn znaka (LOGO) Kulturnog centra Inđija produžen je do 30. aprila saopštavaju u Kulturnom centru.

Kulturni centar Inđija raspisao je konkurs za redizajn svog znaka i logotipa.

Novi vizuelni identitet Kulturnog centra Inđija kao i Galerije Kuće Vojnovića želi da objedini sve što ta ustanova predstavlja i po čemu je prepoznatljiva.

Kao mesto koje je u stalnoj komunikaciji sa javnošću i u želji da se još više približe građanstvu i javnosti, značaj idejnog rešenja treba da predstavi karakter institucije.

Dizajn znaka (logo-a) grafičko i slikovno treba da bude savremeno, moderno i da oslikava arhitektonsko rešenje Kulturnog centra Inđija i Galerije Kuće Vojnovića. Dizajn znaka (logo-a) treba da bude prepoznatljiv i uočljiv u zemlji, regionu i inostranstvu. Kod tekstualnog dela znaka (logo-a) potrebno je da bude dvojezično: srpska  ćirilica i engleski alfabet.

Pobednički rad biće nagrađen novčanom nagradom od 25.000,00 dinara i biće odabran od Umetničkog saveta Kulturnog centra Inđija.

Fotografije Kulturnog centra Inđija i Galerije Kuće Vojnovića možete pronaći na sajtu www.kcindjija.com i fejsbuku Kulturni centar Inđija.

Učesnici konkursa će biti informisani o rezultatima konkursa najkasnije tri dana od dana donošnja odluke, putem elektronske pošte i sajta Kulturnog centra Inđija.

Molimo Vas da konkursnu dokumentaciju dostavite na elektronsku adresu galerije: kcindjija.galerija@indjija.net

ili na adresu: Kulturni centar Inđija (ZA KONKURS)

Ul. Vojvode Stepe 40 a

22320 Inđija

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram