Kako domaće firme mogu biti uspešne pokazali su predstavnici kompanije “Medius” koji su u četvrtak 19. maja  otvorili još jednu, 27. prodavnicu  u mreži marketa kompanije “Medius”. Otvaranju je prisustvovao  i predsednik opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića kao i brojni građani opštine Stara Pazova koji su uz prvu kupovinu dobili simbolične poklon pakete od kompanije.

Tom prilikom je prvi čovek opštine Đorđe radinović pohvalio odličnu dugogodišnju saradnju i dobre odnose sa ovom kompanijom ističući da su domaći privrednici   najvažniji privredni motor razvoja opštine.

Medius supermarketi su lokalni brend koji u kontinuitetu doprinosi razvijanju poslovnog okruženja u Opštini, dok sa svakim novim marketom i broj zaposlenih se povećava (500 zaposlenih).

Nova prodavnica smeštena je  u prostoru od 400 kvadrata, ima 11 radnika i  bogat asortiman (5.000 artikala)a za sve potrošače. Prodavnica se nalazi u Staroj Pazovi na adresi Ćirila i Metodija 27.

O MEDIUSU

Medius je lokalni trgovinski lanac koji se bavi prodajom robe široke potrošnje.
Centrala firme, sa sedištem je u Novoj Pazovi, u ulici Četvrta industrijska 12.
Kompanija je osnovana septembra 1994. godine i zaposljava više od 440 radnika.
Medius poseduje 26 maloprodajnih objekta, ukupne povrsine 11.200 m².
Godine 2016, kompanija Medius je investirala u sopstveni pogon svežeg mesa i proizvodnje delikatesa radi postizanja kvalitetnije ponude u tim kategorijama. Medius mesara kao posebno pravno lice zauzima prostor od 1100m2 i kapacitet od 2500t svežeg mesa i delikatesnih proizvoda na godišnjem nivou, Medius mesara zapošljava 25 radnika.


ISTORIJAT

Naša priča počinje septembra 1994. u Novoj Pazovi kao malo, porodično preduzeće. Sa svega 3 zaposlena radnika, u iznajmljenom kancelarijskom prostoru od 30m² i magacinskom od 250m². Medius počinje kao dobavljač osnovnih životnih namirnica malih trgovinskih radnji. Prvu godinu rada Medius završava sa 76 registrovanih kupaca i asortimanom od 70 artikala. Iz godine u godinu širilo se tržište Mediusa i rastao je broj kupaca iz susednih mesta.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: