Press "Enter" to skip to content

PREDSTAVLJANJE AGRARNIH MERA: 34 miliona dinara za poljoprivrednike u Inđiji

U velikoj sali Kulturnog centra u Inđiji, 14. juna 2019. godine (petak) sa početkom u 18h, predstavnici Agencije za ruralni razvoj i predstavnici opštine Inđija, prezentovaće konkurse za dodelu bespovratnih sredstava u oblasti poljoprivrede.

Bespovratna sredstva po konkursima namenjena su poljoprivrednicima sa prebivalištem i proizvodnjom na teritoriji opštine Inđija, sa ciljem da se direktno pomogne poljoprivrednim proizvođačima. Prisutni na skupu imaće priliku da se upoznaju sa osnovnim uslovima konkursa, potrebnom dokumentacijom i iznosom podsticaja.

Budžetom opštine Inđija za 2019. godinu na poziciji fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj opredeljeno je 34 miliona dinara. Sredstva iz fonda raspodeliće se u skladu sa Programom podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Inđija i raspisanih konkursa radi modernizacije i jačanja proizvodne konkuretnosti, povećanja produktivnosti i smanjenja troškova proizvodnje.

Stručnu i tehničku pomoć poljoprivrednicima radi apliciranja na konkurse pružiće Agencija za ruralni razvoj opštine Inđija.

Sve dodatne informacije u vezi sa zakazanom prezentacijom i konkursima možete dobiti u Agenciji za ruralni razvoj opštine Inđija, Vojvode Stepe 48 ili na telefon 022/55-60-60.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mission News Theme by Compete Themes.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram