Press "Enter" to skip to content

Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović obišao kapitalne projekte u Staroj Pazovi

-Nakon tri godine zajedničkog rada sa opštinom Stara Pazova, uspeli smo da realizujemo sve projekte koje smo i planirali.

-Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo danas videli, očekujem da sledeće godine imamo završenu i sportsku halu u Starim Banovcima za koju smo preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojili 190 miliona dinara, kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, nakon obilaska druge faze radova na izgradnji sportske hale „Bair“ u Starim Banovcima.

Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine obezbedila i sredstva za rekonstrukciju dela putnog pravca državnog puta II A reda u Staroj Pazovi.

-Radili smo zajedno i na drugim projektima sa lokalnom upravom i Kancelarijom za javna ulaganja. Vidi se napredak u oblastima komunalne i poslovne infrastrukture, a radili smo i na rekonstrukciji osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova u ovoj opštini. Vojvodina kreće napred, smanjuje se broj nezaposlenih, realizuju se investicije, kazao je predsednik Mirović.

-Sve investicije koje smo planirali od 2016. godine sa Upravom za kapitalna ulaganja, završili smo i tehnički i finansijski, poslovali smo prema planovima i standardima i nismo pravili greške kao naši prethodnici koji su nam ostavili nezavršene projekte poput Heterlenda i Klinike za ginekologiju i akušerstvo“, rekao je predsednik Mirović.

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović kazao je da u prethodnim godina nije bilo saradnje između pokrajine i lokalne samouprave Stara Pazova.

-Hvala predsedniku Miroviću na saradnji, jer Pokrajinska vlada izdvaja značajna sredstva za projekte u našoj opštini koji se sprovode po planu i utvrđenoj dinamici. Do kraja proleća imaćemo multifunkcionalnu dvoranu površine 3200 kvadratnih metara, rekao je Radinović.

Obilasku radova prisustvovao je i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

Izvor i foto: Vlada Vojvodine

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram