Kako je istakao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak u toku ove nedelje će biti raspisana javna nabavka, a očekivanja su da će za mesec i po dana početi izgradnja novog vrtića u Inđiji.


Sredstva za ovu investiciju su obezbeđena iz opštinskog budžeta, a čim budu administrativni poslovi završeni počinje gradnja.

Takođe uskoro kreće i proširenje objekta vrtića “Neven” izgradnjom novih prostorija čime će se steći uslov za upis 70 do 80 mališana do početka školske godine.

Vladimir Gak

Podsetićemo, novi vrtić će se nalaziti u blizini Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene, kako je više puta istakao prvi čovek opštine Inđija vrtić će tada biti potpuno besplatan za svu decu.

Predsednik opštine Gak izrazio je zahvalnost roditeljima za razumevanje i strpljenje ali je istakao da se ranije nije moglo u izgradnju zbog ogromnih zatečenih dugova.

-Zatečeni dug je bio preko 2.2 milijarde dinara i trebalo nam je vremena da oporavimo budžet kako bi krenuli u kapitalne investicije kao što je vrtić poručio je predsednik.

NOVO VOZILO ZA VRTIĆ: “Bezbednost hrane za najmlađe je najvažnija”-kaže Gak

#inđija #gak #vrtić #izgradnja

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: