I Opština Stara Pazova našla se među delegacijom koju su činili predstavnici 17 opština koje su posetile opštinu Leposavić i Osnovnu školu “Stana Bačanin” u Lešku na Kosovu i Metohiji.

Foto: Đorđe Radinović prilikom posete

Delegaciju opštine Stara Pazova je predvodio prvi čovek opštine Đorđe Radinović koji je tom prilikom   poručio da je će opština Stara Pazova uvek biti uz srpski narod, pogotovo najmlađe na  Kosovu i Metohiji.

INTERVJU: ĐORĐE RADINOVIĆ-PREDSEDNIK OPŠTINE STARA PAZOVA

Opština Stara Pazova je tom prilikom donirala lap-top i tablet računare, sportsku opremu i mobilne telefone kao i novčanu donaciju  po 100 evra za dvadesetoro dece.

Foto: Donacija u saradnji sa Predsedništvom Srbije

Donacija je obezbeđena u saradnji sa predsedništvom Republike Srbije, a ovo je samo jedna u nizu poseta  predsednika Radinovića.

Podsetićemo, opština Stara Pazova na čelu sa predsednikom Radinovićem punih sedam godina redovno posećuje  opštine  u južnoj srpskoj pokrajini, i obezbeđuje donacije za sportske klubove i crkve.

Takođe svake godine za  povodom novogodišnjih i božićnih praznika mališanima se pripremi između 1.500 i 2.000 paketića.

-Opština Stara Pazova neguje bratske i prijateljske odnose sa opštinama Leposavić i Zvečan, nastojimo da što više pomognemo našem narodu, pogotovo deci i školama i tako ćemo nastaviti i ubuduće rekao je predsednik Radinović prilikom posete opštini Leposavić.

Delegaciju pomenutih opština, kao i narodne poslanike, srdačno je dočekao predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima i rukovodstvo Osnovne škole „Stana Bačanin“.

Todić je zrazio je ogromnu zahvalnost svim opštinama na vrednoj donaciji koja je uručena za decu iz Mesne zajednice Lešak.

Istakao je da je to samo jedna u nizu pomoći koja stiže iz opština u centalnoj Srbiji i Vojvodini, što je pokazatelj da građani opštine Leposavić, ali i srpski narod na Кosovu nije sam i nije zaboravljen.

Među opštinama kojima su posetile Kosovo i Metohiju su bile sledeće delegacije: Požega, Inđija, Bač, Irig, Vladimirci, Bogatić, Кrupanj, Lučani, Pećinci, Zvezdara, Smedervska Palanka, Užice, Surčin, Vrbas, Rakovica i bratske delegacije  Žabalj i Stara Pazova.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Stara Pazova-opština po meri svih stanovnika“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: