Put od centra Krnješevaca ka Šimanovcima zatvoren je zbog najavljenih radova, a reč je o deonici od petlje na auto – putu Beograd – Zagreb pa do centra Krnješevaca.

Vozila koja idu iz pravca Vojke na centru Krnješevaca se usmeravaju u ulicu ka Ugrinovcima, pa odatle preko industrijske zone na auto –put. Sa druge strane, vozila koja se isključe sa auto-puta, skreću ka “Milšpedu” u industrijsku zonu, pa odatle kroz Ugrinovačku ulicu ka centru sela, i odatle ka Vojki i Staroj Pazovi.

Radovi na ovoj deonici deo su velike rekonstrukcije putne mreže Stari Banovci – Nova Pazova – Vojka – Krnješevci. Do sada su završeni prvci od auto-puta Beograd –Novi Sad do kružnog toka kod Pazovačkih Bazena, kao i put od Stare Pazove do centra Vojke. Slede deonice od Krnješevaca do Vojke, kao i od Vojke do Nove Pazove.

Uređenje putne infrastrukture u Opštini Stara Pazova prioritet je i u ovoj godini, a koliko je lokalna samouprava ozbiljno shvatila projekat dokazuje činjenica da je u njega uloženo čak 980 miliona dinara što predstavlja najveću investiciju u istoriji opštine Stara Pazova.Po

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: