Ove godine u opštini Inđija brojna gradilišta

Kako je istakao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, u toku je izrada brojnih projekata koji će biti realizovani ove godine. Građevinska sezona počinje, a sa njom i najavljeni radovi.

-Kako smo i najavili uskoro kreće asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine. Projekat će biti finansiran putem javno-privatnog partnerstva a kada bude započeo radićemo selo po selo, kako bi sve planirane ulice dobile asfalt. Uskoro krećemo u proceduru za izbor firme koja će biti angažovana na ovom poslu kaže Gak i dodaje:

 

-U toku je izrada projekta za novi put Novi Karlovci-Krčedin, a završili smo kompletan projekat rekonstrukcije puta Novi Slankamen-Surduk, gde je preko porebna rekonstrukcija. U saradnji sa našim JP „Inđija put“ počinje sezona radova na saobraćajnicama i lokalnim putevima koja podrazumeva krpljenje udarnih rupa, nasipanja puteva i izgradnju bankina.

-Ove godine takođe planiramo da uradimo bešačko-biciklističku stazu ka Autlet centru kao i centralni park u Inđiji. Radi se projekat rekonstrukcije gradske pijace, a ukoliko sve bude teklo po planu ove godine ćemo imati veliki broj gradilišta u našoj opštini rekao je predsednik.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *