Sezona kupanja na gradskom bazenu u Inđiji zvanično je počela danas, a inđijski bazen iz godine u godinu izgleda sve lepše. U prisustvu nadležnih iz lokalne samouprave označena je nova letnja sezona na renoviranom bazenu.

Kako je istakao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, Inđija je među prvim opštinama u Srbiji otvorila kapije za svoje sugrađane.

-Imali smo puno radova na bazenu kako ove godine tako i prethodne dve. Gotvo da nije ništa više ostalo da se uradi tvrdi Gak i kaže da se na bazenu posluje domaćinski.

-Nadamo se da će “Sportski centar” vrlo brzo dobiti na upravljanje i novu halu, ali i očekujemo da će građani Inđije narednih godina dobiti i zatvoreni bazen.

-Sve je spremno i sređeno pod konac, pri kraju su i radovi na jezercetu, ostalo je samo još da se postave prateći sadržaji (klupe, rasveta i mobilijar). Čitav ovaj potez kod bazena je dobio nov i lepši izgled navodi Gak i kaže da Inđija ima najuređeniji bazen u čitavom regionu.

On je na kraju razgovora izrazio nadu da će vremenska prognoza ovog leta biti dobra i da će bazen zabeležiti rekordnu posetu od 54.000 posetilaca kao pretprošle godine.

Bazen radi svakodnevno od 10 do 19 časova, a cena ulaznice nije promenjena i iznosi 300 dinara. I ovog leta od 1. jula počeće škola plivanja za najmlađe.

Podsećamo, bazen u Inđiji izgrađen je davne 1968. godine i posle pola veka jedan je od najlepših bazena u regionu.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: