Otvara se vrtić u Ljukovu: Zajednički projekat Fondacije Đoković i opštine Inđija

U sredu 26. februara u podne u Ljukovu će biti svečano otvorene nove adaptirane prostorije vrtića u okviru škole “Petar Kočić”.

Fondacija Novak Đoković u saradnji sa opštinom Inđija, rekonstruisala je i opremila deo osnovne škole „Petar Kočić“ predškolske ustanove „Boško Buha“, u mestu Ljukovo nadomak Inđije. 

Ukupna vrednost projekta iznosi 10,183,000.00 RSD, a u novoj školici sprovodiće se programi za gotovo 60 mališana uzrasta od tri do šest godina.

Svečanom otvaranju prisustvovaće Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije, koji će se družiti sa mališanima i učestvovati u programu.

Foto: Kompletno adaptirane prostorije vrtića

 

Prisutnima će se obratiti:

–          Jelena Kresoja, direktorka Predškolske ustanove

–          Vladimir Gak, predsednik opštine Inđije

–          Maja Kremić, direktorka Novak Đoković Fondacija

Fondacija Novak Đoković od 2013. godine sprovodi projekat „Školice života – zajedno za detinjstvo“ sa ciljem da omogući pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju deci iz seoskih područja uzrasta 3 do 5,5 godina koja do sada, iz različitih razloga,  ni na koji način nisu bila uključena u neki od programa vaspitno-obrazovnog rada.

Projekat se realizuje u saradnji sa  CIP – Centrom za interaktivnu pedagogiju, kao strateškim partnerom, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram