Usluge koje staropazovački Dom zdravlja “Dr Jovan Jovanović Zmaj” pruža pacijentima na terenu biće ubuduće mnogo bolje, brže i efikasnije, jer je Opština Stara Pazova donirala šest novih vozila ovoj zdravstvenoj ustanovi (tri saniteta i tri putnička vozila).

Reč je o vozilima koja će se koristiti za potrebe hitne službe, službe kućnog lečenja , patronažne službe i drugih.

Foto: Šest novih vozila za Dom zdravlja u Staroj Pazovi

Ključeve je predstavnicima Doma zdravlja uručio Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

-Sa našim Domom zdravlja imamo odličnu saradnju koju ćemo nastaviti i ubuduće. Nadam se da će ova donacija doprineti boljim uslugama za sve naše sugrađane. Izuzetno sam zadovoljan kako Dom zdravlja funkcioniše, pokrivaju veliku teritoriju, dosta je hitnih službi i ambulanti, a mi ćemo nastojati da im i u narednom periodu što više pomažemo poručio je predsednik radinović i istakao da će Opština  nastaviti sa opremanjem.

Foto: Najsavremenija vozila za bolje usluge pacijentima

Iako domovi zdravlja više nisu u nadležnosti opština već Pokrajine, Stara Pazova je dala odličan primer drugim opštinama i gradovima, kako se brine o svojim pacijentima poručila je dr Snežana Bojanić, pokrajinska pomoćnica sekretara za zdravstvo i pohvalila Opštinu Stara Pazova.

Dom zdravlja u Staroj Pazovi nedavno je  dobio od Pokrajine aparat za kolposkopiju koji se koristi za potrebe službe za zdravlje žena, a ova donacija u vidu novih vozila im je od ključnog značaja za funkionisanje i rad istakla je dr Snežana Tabaković, direktorica Doma zdravalja. Ona je rekla da je reč o najsavremenijim vozilima koja će se koristiti za potrebe velikog broja usluga na terenu.

Kako je na kraju poručio prvi čovek  Opštine, završena je projektna dokumentacija i ishodovana dozvola, a iduće godine počeće radovi na kompletnoj rekonstrukciji objekta Doma zdravlja u Staroj Pazovi, koja će dobiti potpuno novi i moderan izgled.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Stara Pazova-opština po meri svih stanovnika“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: