Opština Stara Pazova donirala šest novih vozila Domu zdravlja “Dr Jovan Jovanović Zmaj”

Usluge koje staropazovački Dom zdravlja “Dr Jovan Jovanović Zmaj” pruža pacijentima na terenu biće ubuduće mnogo bolje, brže i efikasnije, jer je Opština Stara Pazova donirala šest novih vozila ovoj zdravstvenoj ustanovi (tri saniteta i tri putnička vozila).

Reč je o vozilima koja će se koristiti za potrebe hitne službe, službe kućnog lečenja , patronažne službe i drugih.

Foto: Šest novih vozila za Dom zdravlja u Staroj Pazovi

Ključeve je predstavnicima Doma zdravlja uručio Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

-Sa našim Domom zdravlja imamo odličnu saradnju koju ćemo nastaviti i ubuduće. Nadam se da će ova donacija doprineti boljim uslugama za sve naše sugrađane. Izuzetno sam zadovoljan kako Dom zdravlja funkcioniše, pokrivaju veliku teritoriju, dosta je hitnih službi i ambulanti, a mi ćemo nastojati da im i u narednom periodu što više pomažemo poručio je predsednik radinović i istakao da će Opština  nastaviti sa opremanjem.

Foto: Najsavremenija vozila za bolje usluge pacijentima

Iako domovi zdravlja više nisu u nadležnosti opština već Pokrajine, Stara Pazova je dala odličan primer drugim opštinama i gradovima, kako se brine o svojim pacijentima poručila je dr Snežana Bojanić, pokrajinska pomoćnica sekretara za zdravstvo i pohvalila Opštinu Stara Pazova.

Dom zdravlja u Staroj Pazovi nedavno je  dobio od Pokrajine aparat za kolposkopiju koji se koristi za potrebe službe za zdravlje žena, a ova donacija u vidu novih vozila im je od ključnog značaja za funkionisanje i rad istakla je dr Snežana Tabaković, direktorica Doma zdravalja. Ona je rekla da je reč o najsavremenijim vozilima koja će se koristiti za potrebe velikog broja usluga na terenu.

Kako je na kraju poručio prvi čovek  Opštine, završena je projektna dokumentacija i ishodovana dozvola, a iduće godine počeće radovi na kompletnoj rekonstrukciji objekta Doma zdravlja u Staroj Pazovi, koja će dobiti potpuno novi i moderan izgled.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Stara Pazova-opština po meri svih stanovnika“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

VIDEO:

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.