Vozni park Doma zdravlja “Dr Jovan Jovanović Zmaj” unapređen je i bogatiji za dva nova saniteta i tri putnička vozila, koje je danas direktorki ove ustanove, dr Svetlani Dudić uručio prvi čovek opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović. Reč je o vozilima koja će se koristiti za potrebe hitne službe, službe kućnog lečenja , patronažne službe i drugih.

U poslednje dve godine zajedno sa ovom donacijom, Domu zdravlja poklonjeno je 11 vozila, a iz budžeta opštine je za tu namenu izdvojeno blizu 40 miliona dinara. Novija i bolje opremljena vozila znače i brži izlazak na teren, što onda podrazumeva i bržu i efikasniju intervenciju zdrastvenih radnika, baš na licu mesta.

Iako lokalna samouprava nije osnivač zdravstvene ustanove, prepoznaje potrebu ulaganja u zdravstvo, koje predstavlja jedan od prioriteta opštine Stara Pazova. Prvi čovek opštine je ovom prilikom najavio i projekat rekonstrukcije Doma zdravlja u Novoj Pazovi, kao i centralnog Doma zdravlja u Staroj Pazovi ali i obećao nastavak saradnje u budućnosti!
Direktorka Doma zdravlja dr Svetlana Dudić je ispred kolektiva uručila plaketu u znak zahvalnosti na sveobuhvatnoj podršci predsedniku Opštine Đorđu Radinoviću!

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: