Kupališna sezona na inđijskom gradskom bazenu počeće 9. juna. 

Ustanova Sportski centar, zajedno sa lokalnom samoupravom, uložila je sredstva da za ovo leto bude završena druga faza rekonstrukcije terase iznad restorana, koja će sa još jednim hidromasažnim bazenom biti na raspolaganju posetiocima.

CENE:

Cene ulaznica za đake, studente, penzionere ostaće na nivou prošlogodišnjih, dok će cena pojedinačne karte biti 350,00 dinara.
Kao i prethodnih sezona, korisnici mogu nabaviti sezonske ulaznice po ceni od 6.000 dinara, a za povlašćene kategorije-đake, studente i penzionere, za celo leto karta je samo 2.500 dinara.

Direktor Ustanove Sportski centar Inđija se zahvalio lokalnoj samoupravi , koja je svake godine davala podršku za realizaciju projekata na uređenju bazena, ali se posebno zahvalio radnicima na bazenu koji su mesecima  bili angažovani na poslovima da bazen izgleda  sjajno i da bude jedan od najlepših u regionu.

Inđijski bazen je poslednjih šest godina dožioveo brojne promene,.Rekonstruisani su spoljni okviri bazena, krov zgrade na upravnom objektu, postavljena dva tobogana, izgrađen hidromasažni bazen, postavljene ležaljke i a ove godine biće kompletno sređena terasa sa hidromasažnim bazenom.
ISTORIJAT:
Podsetićemo 1968. godine je izgrađen jedan od prvih bazena u okruženju, a reč je o inđijskom gradskom bazenu koji je sadašnji izgled dobio renoviranjem 1986. godine.
U to vreme inđijsko kupalište je bilo „pojam“, zbog svojih olimpijskih dimenzija 50 x 25 metara, sa dva nivoa dubine 1,20 metara i 2,10 metara i prirodnom hladovinom koju čine 50 stabala, mahom četinara.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: