Oko 40 miliona iz Pokrajine opštini Inđija

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak zajedno sa saradnicima obišli su severoistočnu radnu zonu kako bi se uverili da je sve spremno za nove investitore.

Kako je istakao predsednik Gak, pomoć pokrajinskog sekretarijata je tokom prošle godine bila ogromna kada je reč o opremanju zone i iznosi oko 40 miliona dinara.

-Svaka vrsta podrške od Pokrajine nam puno znači, kako bismo lakše prebrodili probleme u budžetu koje smo imali. Svi se sećamo kako je severoistočna zona nekada izgledala, a kako danas izgleda.

Za nepunih šest meseci uspeli smo kompletno da je infrastrukturno opremimo, uradili smo oko 2.000 metara asfalta, vodovodnu mrežu a uz pomoć resornog sekretarijata uradićemo i drugi krak mreže kaže predsednik.

-Upravo u ovoj zoni ćemo imati pet novih investicija, a na magistralnom putu Inđija-Novi Karlovci-Stari Slankamen imamo dve investicije, a sve ovo će nam doneti oko 650 novih radnih mesta kaže Gak i navodi da lokalno rukovodstvo ozbiljno radi svoj posao i to će biti praksa i tokom 2018. godine.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.