ODRŽAĆEMO OBEĆANJE i uraditi asfalt ispred svake kuće poručio Gak

U poslednjih 50 godina nije uloženo u putnu infrastrukturu koliko je uloženo poslednje četiri godine poručio je prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

Foto: Asfaltirana ulica u Čortanovcima

-Nedavno asmo asfaltirali ulicu u Čortanovcima koja je dugi niz godina bila u katastrofalnom stanju.Trudimo se da ne gledamo koje je selo veće ili manje, već da uradimo one ulice u kojima problem postoji ističe predsednik.

Prema njegovim rečima do početka građevinske sezone biće urađeno doprojektovanje svih neasfaltiranih ulica, odnosno krakova ulica koje nisu bile obuhvaćene projektom asfaltiranja.

-U okviru ovog posla imamo samo jednu veću ulicu, takođe u Čortanovcima (Krajiška ulica-dužine 1.000 metara). Sve ostalo što će biti urađeno je od 50 do 200 metara krakovi ulica u kojima je već urađen asfalt, ali su ti manji delovi ostali neasfaltirani.

-Nama je sada to mnogo veći problem nego kompletno asfaltiranje koje smo uradili prošle godine. Posao je sada komplikovaniji, ali smo obećali našim sugrađanima da neće biti nijedne kuće ispred koje neće biti asfalt, tako da ispunićemo obećanje, kao što smo to radili i do sad poručio je predsednik opštine Vladimir Gak.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *