U svoje ime, kao predsednika Karate kluba „Sensei“ i svih članova ovog kluba, ovim putem želimo da se ogradimo od ogavnih tekstova plasiranih u pojedinim medijima a u vezi sa posetom naših karatista predsedniku opštine Inđija Vladimiru Gaku.

Želimo da se izvinimo predsedniku opštine što je negativno etiketiran od strane zlonamernih medija i što su naš klub uzeli za sredstvo za politička prepucavanja.

 

Takođe, želimo da se lično predsedniku opštine Inđija Vladimiru Gaku zahvalimo  na velikodušnoj podršci koju skoro 8 godina pruža našem Karate klubu „Sensei“, ali ne samo nama već svim sportskim klubovima sa inđijske teritorije.

Naši uspesi su upravo dokaz tome.

Istakao bih da se niko od roditelja nije loše osećao nakon posete dece predsedniku Gaku, već naprotiv, izrazili su zadovoljstvo što Opština prepoznaje i nagrađuje trud i zalaganje dece i trenera u našem klubu.

Poklon koji su deca dobila služi za jačanje imuniteta i podsticanje apetita, što je veoma važno za svakog sportistu, bilo amatera ili profesionalca, koji drži do svog zdravlja.

Još jednom, zgražavamo se tabloidnim izveštavanjem pojedinih medija, a mi kao klub, nastavićemo još jače da treniramo, osvajamo medalje i predstavljamo našu opštinu u najlepšem mogućem svetlu.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: