Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović ugostio je odbojkašice Jedinstva i stručni štab, povodom osvajanja titule Kupa Srbije.

Predsednik je timu čestitao još jedan izuzetan sportski rezultat i poklonio im dva čeka od po milion dinara kao nagradu za trud i što na najbolji način promovišu opštinu Stara Pazova.

-Do kraja godine će biti završena hala u Banovcima, pa više nećete morati da igrate u hali u Rumi, igraćete u našoj opštini.Očekujemo do maja da izaberemo izvođača. Biće to moderan objekat sa oko 1.000 mesta za sedenje i sa svim pristupnim saobraćajnicama rekao je prvi čovek opštine i dodao:

-Do kraja godine ćemo projektovati halu u Staroj Pazovi koja će se nalaziti na mestu stadiona Jedinstva, a postojeću halu ćemo rušiti.Takođe i u Pinki školi ćemo nakon rekonstrukcije imati lepu sportsku halu naglasio je predsednik i poručio da će Stara Pazova u narednih nekoliko godina imati više sportskih objekata.

Kapiten Jedinstva Milica Medved je predsedniku poklonila uramljenu sliku sa Kupa Srbije i zahvalila se opštini na svesrdnoj podršci bez koje ne bi imali ovako dobre rezultate.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: