Od sutra se zatvara put na ulasku u Inđiju-državni put II A reda

Od 22.08.2019. do 15.09.2019. godine, na snazi biti obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 126, na deonici Inđija – Ljukovo, zbog izvođenja donjih i gornjih nosećih slojeva u punoj širini puta.

Alternativni putni pravac tokom trajanja obustave saobraćaja:
– za vozila čija ukupna masa ne prelazi 5 tona: Inđija – Jarkovci – Ljukovo
– za vozila čija ukupna masa prelazi 5 tona: Inđija – Stara Pazova – Golubinci – Putinci.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Podsećanja radi, nedavno je kompletno završena rekonstrukcija puta od Ljukova do ulaska u Inđiju. Reč je o vrlo frekventnoj saobraćajnici koji je ujedno i veza ka Rumi i Sremskoj Mitrovici.

Odluka o ovom velikom i značajnom projektu doneta je na sastanku predstavnika sremskih opština sa ministarkom Zoranom Mihajlović kada je predsednik inđijske opštine Vladimir Gak kao prioritetnu deonicu izdvojio upravo ovu saobraćajnicu.

Radove je obišao i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je tom prilikom podsetio da lokalna samouprava nema nadležnost za ovu saobraćajnicu, iako prolazi kroz opštinu Inđija, te je resorno ministarstvo bilo nadležno za radove.

-Zato smo uradili ono što jedino možemo kao lokalna samouprava, a to je da insistiramo kod viših nivoa vlasti, odnosno kod ministarstva, da se prvo ova deonica rekonstruiše kao jedna od najfrekventnijih u našoj opštini, rekao je Gak prilikom obilaska radova.

Radovi se kvalitetno izvode što se može videti, između ostalog, i po dubini postavljenog tampona čime će se značajno povećati trajnost asfalta poručio je tom prilikom prvi čovek opštine.

Završetkom radova značajno je poboljšana bezbednost saobraćaja i povećana prohodnost na putu.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Godina istorijskih projekata u Inđiji“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram