Opština Stara Pazova intenzivno radi na uređenju svih lokalnih saobraćajnica, a ovih dana su u toku radovi na rekonstrukciji puta od Belegiša do Surduka i ka Novom Slankamenu.

Radove je obišao prvi čovek opštine Đorđe Radinović istakavši da lokalna samouprava svakodnevno radi na poboljšanju bezbednosti na lokalnim putevima.

“Faktički od ulaza u Belegiš do Slankamena, odnosno deonica koja pripada našoj opštini će dobiti potpuno novi sloj asfalta.Posle toga nastavljamo da radimo deonicu od ulaza u Belegiš ka Novim Banovcima”-kaže predsednik i dodaje:

“To je još jedna trasa koja je ostala neugovorena za adaptaciju i rekonstrukciju, nadam se da ćemo i to završiti do kraja godine, eventualn do proleća sledeće godine ističe on.

Drugi važan projekat, prema rečima predsednika Radinovića jeste kompletno uređenje puta Batajnica- Inđija, koja počinje u aprilu i čija je jedna mala deonica nedavno urađena (od izlaska iz Pazove ka Inđiji).

Takođe predsednik je podsetio na najveći infrastrukturni projekat rekonstrukcije puta Stari Banovci-Krnješevci, koji je u nekim deonicama urađen.Vrednost ove velike investicije je blizu milijardu dinara i finansira se isključivo iz budžeta opštine.

“Važno je spomenuti još jedan veliki projekat, a radi se o izgradnji pešačko-biciklističkih staza, od Vojke do Starih Banovaca kao još neke.Gledaćemo da povežemo sve delove naše opštine, osim onih najudaljenijih. Povezaćemo sva mesta sa industrijskim zonama, tako da će i ljudi moći biciklom da stignu do posla” zaključio je na kraju predsednik opštine.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: