Ovih dana je u zvaničnoj poseti Turističkoj organizaciji opštine Inđija boravila direktorka Turističke organizacije Vojvodine, dr Nataša Pavlović sa saradnicima.

 

Nakon obilaska Etno kuće u Maradiku i upoznavanja sa nekadašnjim načinom života stanovnika ovog multietničkog naselja, direktorki su predstavljene tehnike zlatoveza i pustovanja vune kojima se već 15 godine bave članice Udruženja žena „Gorocvet” iz Inđije.

Prema planu posete, usledio je i obilazak radova na uređenju Galerije „Adligat” u Inđiji koja se otvara u martu ove godine.

Nakon obilaska buduće galerije, u zgradi Opštinske uprave održan je i sastanak na kome je direktor Turističke organizacije Inđije, gospodin Milan Bogojević, predstavio projekate koji će biti realizovani u 2022. godini, ali i program razvoja turizma Inđije do 2025. godine.

ZAVIRITE U ČORTANOVAČKU ŠUMU: Krije brojne misterije i blaga….(FOTO)

Svakako je akcenat bio na najvećem turističkom infrastrukturnom projektu u Vojvodini, izgradnji šetališta iznad Dunava u Starom Slankamenu. Obilaskom rekonstruisanog Spomenika bitke kod Slankamena i vinarije Šapat završena je poseta opštini Inđija.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: